Hässleholms Hundcenter

Emelie, Birgitta och jag med hundar gjorde ännu en femtimmars träningsdag i Hässleholm i onsdags. Förundrades återigen över hur fem timmar kunde gå så fort, otroligt. Vi körde en hoppbana på några olika sätt och fick in den ena kluriga svängen efter den andra. Nys och Kat skötte sig finfint. Teo var med som maskot och godistjuv. Nys fick till slut testa på lite running contacts. Vi la balansens nedfart på golvet och klickade för bra träffar på kf. Projektet gick över förväntan. Tror bara att hon missade en endaste gång på kanske femton repetitioner. Sen var där två gånger då hon sprang snett på brädan och kom av innan kf men satte sista språnget där kf var fast utanför på golvet. Ska jobba vidare med detta, det är väldigt intressant om inte annat!

Blev lite fotat efter träningen, först ut här kommer Bengt sen Hicka och till sist några mindre lyckade gruppbilder. Men det är söta ändå allihop, vilket fint och härligt hundgäng vi har! Tack till Emelie och Birgitta för två riktigt roliga träningsdagar, det får vi göra om! =)

IMG_5895 IMG_5941 IMG_5959 IMG_5981 IMG_6001 IMG_6030 IMG_6056 IMG_6072 IMG_6084

Annonser

5 thoughts on “Hässleholms Hundcenter

  1. Tänk om man kunde vara med vid ett sånt träningstillfälle någon gång. Bara (nästan) massa häftiga Bergeer. 🙂 Fina bilder som vanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s