Träning, bilhaveri och havet

Två timmars träning i Halmstad Hundarena var bokad igår ihop med Emma och hennes Siri & Hildur. Två timmars träning blev det också till slut efter att vi fått klartecken att skjuta på träningen en timme. En timme försvann nämligen på vägen då min bil tappade en bult (fast det låter roligare att säga att det var en skruv) i en rondell, någon sorts bilanordningsgrej föll ner i hjulet och vips kunde vi inte köra längre. Efter några om och men och väl valda svordomar fick vi tag på en glad och trevlig bilmekaniker som hjälpte till och fixade bilen frisk. Så en timme senare anlände vi HH och var riktigt glada att bilen nu mådde fint och att det inte blivit en större och kostsammare historia.

Träningsmässigt var det en lyckad dag. Ila fick köra en kombination med balans och vipp och det gjorde hon med bravur. Väldigt fina kf och fina starter. Hon får hemskt gärna minnas den träningen till helgens tävlingar… Därefter fokuserades det en väldans massa på running contacts som ju är en hel vetenskap verkar det som. Nys började med att sätta fina träffar men fick sen in en teknik där hon gjorde avstamp långt innan brädan, träffade högt upp och sen precis (typ två centimeter) innan kf. Emma och jag fick slå våra kloka huvuden ihop en stund för att komma fram till en lösning på problemet. Vi ändrade startpunkten och jag sprang längre fram innan jag kastade bollen och vips satt träffarna fint mitt på kf igen med fin bakbensseparation. Väldigt spännande experiment detta här!

Hittade en liten film från när vi var på stranden senast. Det blåste väldigt och Kat var oerhört fascinerad av vågorna (vid mindre blåst bryr hon sig inte alls utan vill bara bada). Hon hade nog redan sprungit en mil eller så när jag kom mig för att filma, så hon var lite trött… Men lycklig. Nys var lika lycklig hon. Ila tyckte att det blåste för mycket och ville helst till bilen, trots att hon var den enda som hade täcke. Börjar hon bli en tant tro?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s