September

Så har hela sommaren gått och det har varit alldeles tyst här. Sommaren har varit fin och lugn. Jag har inte riktigt haft min vanliga energi och det har blivit mycket vila mellan varven. Tävlandet har varit på en ganska lagom nivå. Resultatmässigt har det gått både upp och ner. Ila är numera (ta i trä) frisk efter sin skada på luftstrupen och hon startade i Karlstad på Värmlandsrallyt ca sex veckor efter skadan. Det gick riktigt fint där, av åtta lopp plockade hon fyra SMpinnar och blev kvalad till SM 2014! En dag blev hon 4a av 115 starter (om jag minns rätt) och en dag blev hon 7a av 111, riktigt häftigt att komma så högt upp i de gigantiska startfälten! Nys har också plockat lite pinnar, nästan varje lopp med henne är riktiga njutningslopp, hon är så härlig att springa med! Sen blir det såklart fel ibland, men vad gör väl det!? Kat har också känts bättre och bättre under sommaren, bästa känslan kom i Ystad där hon gick riktigt fint och fokuserat.

Nu tränar Kat för sin debut i lydnadsklass ett och den här veckan är det hårdträning som gäller… Hon har svårt med platsen när det händer mycket runtomkring, likaså med fokus i ff och övriga moment. Hon är fortfarande ganska flamsig och vill gärna titta på andra och ha koll, samtidigt som hon är så glad för alla människor och hundar som är i närheten att hon har svårt att hålla sig i skinnet. Får se hur det ska gå när det är tävlingsdags men vi satsar på att ha kul i första hand.

Visa har fått kattungar i sommar, de är åtta veckor gamla nu och fantastiskt söta och gulliga! Och busiga! Det är fantastiskt mysigt att få följa en kull kattbebisar såhär, jag kan sitta och titta på dem hur länge som helst! Om en månad flyttar de till egna hem men Snö får nog bli kvar här…

 

IMG_5644 IMG_5677 IMG_5717 IMG_0019

Annonser

One thought on “September

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s